Post Malone er færdig med nyt album

Post Malone er færdig med nyt album
Post Malone i Royal Arena.
Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue

Post Malone er færdig med indspilningerne af sit næstkommende album. Således afslørede han selv på scenen til en koncert i Wyoming forleden.

»Jeg har nogle ret fuckin’ fede nyheder, og grunden til min stemme er lidt fucked, er fordi jeg var i studiet de sidste tre dage, og vi lige er blevet færdige med det nye album, og jeg tror, det bliver ret goddamn vanvittigt«, lød det fra Post Malone, hvilket blev foreviget i et klip, der kan ses nederst.

Det kommende album bliver Post Malones tredje af slagsen, og det følger op på sidste års succes ’Beerbongs & Bentleys’. Siden bongerne og bilerne har Posty sluppet singlerne ’Sunflower’ med Swae Lee (fra ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’-soundtracket), ’Wow’ og ’Goodbyes’ med Young Thug. De to sidstnævnte numre rygtes at skulle lande på det kommende album.

Der forlyder endnu intet officielt nyt om udgivelsesdato eller titel.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

BIG ANNOUNCEMENT GUYS, A NEW ALBUM IS COMING !!! #postmalone #posty

Et opslag delt af dailyyposty (@dailyyposty) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold