Justin Bieber går fuld country på ny single – corny romantik for alle pengene

Justin Bieber går fuld country på ny single – corny romantik for alle pengene
Justin Bieber. (Foto: Stuart Franklin/Getty Images)

Justin Bieber har travlt med mange andre ting end musik for tiden. Han har netop erhvervet sig to katte til den nette sum af knap 250.000 danske kroner, hvis Instagram-konto han selv administrerer, og så er han desuden blevet officielt gift med sin kone Hailey Bieber (tidligere Baldwin) i forrige weekend – og måske er det netop Biebers eget bryllup, der har inspireret hans næste musikalske udspil?

I dag er Bieber nemlig teamet op med countryduoen Dan + Shay på deres nye single ‘10.000 Hours’, som dybest set er en part to til Ed Sheerans bryllupsbasker ‘Thinkin’ Out Loud’.

Med tekstbidder som »When you think about your forever now / do you think of me?« og »If it’s 10.000 hours or the rest of my life / I’m gonna love you« er der ikke sparet på romantikken på den klassiske countryballade, og Bieber kaldte da også selv sangen for »bryllupsmusik«, da han annoncerede den på sin Instagram i går.

‘10.000 Hours’ bliver dog svær at danse bryllupsvals til, da den – i modsætning til ‘Thinkin’ Out Loud’ – ikke går i nogle af de for vals så karakteristiske tredelte taktarter, så tiden må vise, hvor stor klassikerstatus den opnår.

Hvorvidt der er tale om en decideret ny musikalsk retning for Bieber er ikke til at sige, men sangeren er som bekendt i gang med en form for ‘selv-intervention’, hvor han har lagt fortidens alkohol og stoffer fra sig – og måske betyder det bare, at man bliver mere sentimental?

Læs også: Justin Bieber og Kanye West hænger ud på Instagram – er ny musik på vej?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af