Kanye West deler trailer til ’Jesus Is King’-filmen

Kanye West deler trailer til ’Jesus Is King’-filmen
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Yeezy Season 3)

I går annonceredes det, at Kanye Wests film ‘Jesus Is King: A Kanye West Film’ finder vej til de danske biograflærreder den 25. og 26. oktober i Cinemaxx i henholdsvis København og Aarhus. Nu kan alle, der har købt billetter til de bløde plyssæder (og alle andre nysgerrige sjæle), varme op med den officielle trailer til filmen.

Traileren rummer et billede af Roden-krateret i Arizona, som den amerikanske kunstner James Turrell er ved at forvandle til et observatorium, hvor den Nick Knight-instruerede Kanye-film blev optaget.

Den lille trailer akkompagneres desuden af en gospel-version af ’808s & Heartbreak’-nummeret ’Say You Will’ med ny gudfrygtig tekst.

Det rygtes desuden, at selve albummet ’Jesus Is King’ skulle udkomme samme dato som den internationale filmpremiere: 25. oktober. Af bitter erfaring slår vi dog koldt vand i blodet, indtil pladen rent faktisk er i rotation.

Du kan vinde billetter til ’Jesus Is King’ i vores konkurrence HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af