Soundvenues hiphop-podcast: Er Young Thug klar til at blive stjernen, han er født til at være?

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Young Thug er en ikonisk rapper. Han har skabt fantastiske sange som ‘Danny Glover’ og ‘Lifestyle’, og klassiske album som ‘Barter 6’ eller ‘Beautiful Thugger Girls’ samt legendariske mixtapes som ‘Slime Season’-serien. Og så har han skabt store momenter, som da han poserede i en kjole på ‘Jeffery’-coveret, eller ændrede navn til SEX.

Han er en unik og original karakter, der har sat et stort præg på hiphoppen. Men det er alligevel som om, der har manglet noget – der har manglet det der store værk, der når et bredere publikum, og for alvor gør ham til superstjerne.

Er rapperens nye album, ‘So Much Fun’, udgivelsen, der tager ham til næste niveau? Polerer Young Thug sine underlige sider væk, og går mainstream? Eller er det her endnu et skridt i en mere eksperimenterende retning?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor de desuden også går i dybden med Young Thugs karriere, og snakker om, hvorfor han er så elsket og efterlignet.

Derudover: ASAP Rocky er blevet dømt, Meek Mills kamp mod retssystemet er blevet til en dokumentarserie – og så overrasker Mads Viktor sin medvært Kristian Karl med en XXXTentacion-kæde.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Sprite.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold