Valgtæsk: Zenia Stampe giver nul fucks for chikane, borgerlig kærlighed til SF og politisk Top Gear

Frem til valget bringer vi det bedste og værste sociale medie-indhold fra folketingskandidater og politiske journalister.

De her tre…

0 fucks. Det er lige præcis, hvad Zenia Stampe (RV) giver for de neandertalere (beklager metaforen, neandertalere), der uploader videoer med titler som ‘Jeg fik AIDS af Zenia Stampe’ og ‘Zenia Stampe knepper mig i røven med en strap-on-dildo’. Den slags nedværdigende mundlort virker det til, at kvindelige politikere i højere grad må lægge øre til end mænd. Men så meget desto mere, er det opløftende at se, at Zenia Stampe ikke lader sig kue af depraverede mørkemænd.

  Selvom valgkampe kan være beskidte, kan de også godt være hyggelige. For eksempel har Pia Olsen-Dyhr (SF) fået ros fra både Kristian Jensen (V), Martin Geertsen (V) og Søren Pape (K) og det minder os om, at Christiansborg også bare er en hyggelig arbejdsplads, der huser gode, drilske kolleger. Lidt ligesom tv-serien ‘Taxa’. God stil. 

 

Vi var ude med riven efter Dan Jørgensen den anden dag, da han tidligere i valgkampen som en anden wrestler gav sig til at trash-talke Lars Løkke. Nu er Dan tilbage i selfie-mode og så er alt lige, som det skal være igen. De små, plirrende griseøjne vinder valget, ikke en grov, beskidt mund.

 

Slår de her tre…

En stor del af valgkampen for politikere er at transportere sig rundt i landsdelene. For de flestes vedkommende indefatter det kampagnebiler og det kan selvfølgelig også ses på de sociale medier. Pernille Rosenkrantz-Theil kunne i dag løfte sløret for, at socialdemokrater kører Berlingo. Omend praktisk, så bliver Berlingoen – verdens næstgrimmeste bil – bare aldrig en vinderbil. 

 

Enhver, der har taget Maseratien fra garagen i Hellerup i uge 29, ved, at de lange nordjyske landeveje kalder på lidt ekstra benzinindsprøjtning, når roséen står og venter i Skagen. Uffe Elbæk (Å) fik også afsløret, at han havde lidt for travlt med at nå frem til vælgermøde på Grenen i nedenstående tweet. Fy, Uffe – alternative færdselslove holder ikke.

Senere fik partiformanden dog udryddet kløen i chaufførens speederfod. Tillykke med det – og sumbs op!

 

Betjent-mentaliteten lever videre hos De Konservative selv mange år efter Bent Betjent var sheriffen i partiet. Nuværende formand Søren Pape er også trigger happy, når det kommer til at håndhæve loven. I dag kritiserer Katarina Ammitzbøl (K) DR-journalisten Line Gertsen for at se ind i kameraet, mens hun kører bil ca. 25 minutter inde i morgenfladen. Vil du virkelig bruge energi i din valgkamp på det, Katarina? 

 

Læs også: Valgtæsk: Ida Aukens selvironiske Støjberg-parodi, Tulles rap og kend din Qvortrup

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af