‘Star Wars’-planeten Jakku ser mageløs ud i gratis ‘Battlefront’-opdatering

Ørkenplaneten Jakku er en af de helt centrale omdrejningspunkter i ‘The Force Awakens’, men den er relativt uberørt land for selv de største ‘Star Wars’-buffs. Ved hjælp af ‘Star Wars: Battlefront’ kan man få et indblik i planetens historie – nærmere bestemt, hvorfor den er strøet til med de enorme Star Destroyere, som Millenium Falcon blandt andre bruger som legeplads i traileren til filmen.

De, der ikke kan få nok af universet, kan allerede 8. december (1. december for de, der forudbestilte spillet) få et indblik i slaget om Jakku, der finder sted 29 år før handlingen i ‘The Force Awakens’, når den første gratis opdatering til ‘Battlefront’ lander.

Opdateringen byder desuden på et nyt game-mode, der hedder Turning Point. Her kan op til 40 spillere kæmpe som Rebel Forces for at vippe kampheldet endegyldigt over. Det handler om at overtage baser under The Empires kontrol på tid – det kan du læse mere om – HER.

Du kan desuden spille alle ‘Star Wars: Battlefront’ multiplayermodes i de to nye maps, som opdateringen byder på.

Og i ventetiden kan du få pulsen i vejret med teaseren til opdateringen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Ny interaktiv Star Wars-trailer: Tag en flyvetur mellem rumskibsvrag i 360 grader

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af