Træt af ‘Star Wars’-spoilers? Browser-tilføjelse blokerer alt fra lyssværd til Jar Jar Binks

Træt af ‘Star Wars’-spoilers? Browser-tilføjelse blokerer alt fra lyssværd til Jar Jar Binks

J.J. Abrams første teaser til ‘Star Wars: The Force Awakens’ ramte plet. Siden pirrede han endnu mere med små klip på Instagram. Da traileren kom, steg forventningsglæden bare. Men så skulle der ikke komme mere inden premieren, lovede han.

Siden da har vi set ikke mindre end ni tv-spot, der viser forskellige nye scener, en helt anden japansk trailer og utallige småklip på Disney Channel og i forskellige talkshows. Hvis man giver sig til at stykke scenerne sammen begynder det hurtigt at give en masse hints til filmens handling.

Derfor har flere fans af stjernekrigssagaen også frabedt sig mere indhold – og heldigvis er deres bønner blevet hørt. Nogle fingernemme programmører har udviklet en udvidelse til Chrome, der med ét tryk slukker for alt indhold om ‘Star Wars’ – medmindre du specifikt siger, du vil se det.

Det usmarte – eller smarte afhængig af, hvem du spørger –ved udvidelsen er, at den blokerer alt indhold, der har med ‘Star Wars’ at gøre og giver dig en advarsel på alle sider, der nævner ‘Star Wars’-universet. Så altså ingen Jar Jar Binks eller lyssværdsdueller til dig frem til 16. december.

Læs også: Google går bananas i ‘Star Wars’-indhold på tværs af alle deres tjenester

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af