Game of Puns: ‘Game of Thrones’ er blevet lige så saftigt som ‘Paradise Hotel’

Game of Puns: ‘Game of Thrones’ er blevet lige så saftigt som ‘Paradise Hotel’
'Game of Thrones'' svar på parceremoni (Foto: HBO)

Det seneste afsnit af ‘Game of Thrones’, ‘Blood of my Blood’, bød på endnu mere genforening i familien Stark, men mest af alt bød den på masser af sæbeopera. De unge elskende må kæmpe deres kærlighed, der enten er forbudt

Som sædvanlig er de følgende linjer spækket med alskens spoilere. Så »return from whence you came«, hvis du er sart over for den slags.

Den hurtige status ser således ud:

W2VERMY
(Foto: Nicsplosion / Imgur)

Eller sagt på en anden måde:

Rtb9h9b
(Foto: jennyohlala / Imgur)

Der var væsentligt mere repositionering og optakt over denne uges episode i sammenligning med sidste uges actionpakkede afsnit. Never forget:

View post on imgur.com

Her er hvad der skete i går, fortolket af de frie folk fra Imgur, Twitter og The Redditlands.

Sæbeopera

Et af de gennemgribende tematikker i gårsdagens afsnit var den svære kærlighed.

For Sam og Gilly var det farmand, der fornægtede dem deres kærlighed, for Margaery og Tommen var det High Sparrow, der først var en sten i skoen og for Cersei og Jaime var det ‘os to mod verden’. Der var alle elementerne til en god sæbeopera. Ubetinget kærlighed. Skurke. Helte. Rænkesmedning. Hede kys. Og øøh… Blodskam.

Sam og Gillys romance blev eksempelvis bremset af røvhulsfarmanden Randyll Tarly.

På trods af at stemningen hurtigt blev rigtig sløj, havde Gilly et vaskeægte Pretty Woman-øjeblik.

Cersei og Jaime varmer op til at tage deres hævn på hele verden, fordi andre mener, deres kærlighed er “unaturlig” og “ulækker”.

Og sidst, men ikke mindst har King Tommen og Margaery Tyrell genfundet melodien med lidt hjælp fra en flink, ældre mand. Men noget stikker under. Der kan jo ikke stå to mænd bag en kvinde, når der er parceremoni. Vel?

De mange romancer og stærke alliancer lægger op til, at vi i de kommende afsnit får at se, hvilke par, der kan holde sammen gennem de udfordringer, som spillet om tronen udsætter dem for. Eller med andre ord: Westeros’ svar på ‘Paradise Hotel’.

Hvis det er den retning serien er på vej i hepper vi på Brienne og Thormund, som vi stadig er helt oppe at køre over.

JIVUwFf
(Foto: Starbit Cosplay)

Leslie Jones’ live-kommentarspor

‘SNL’- og ‘Ghostbusters’-stjernen Leslie Jones har en fremragende tradition med at live-kommentere ‘Game of Thrones’ på Twitter. Denne uge var ingen undtagelse. Særligt var hun oprevet over Randyll Tarly.

Dette tweet tager dog prisen for gårsdagens bedste reaktion:


Benjen i dåsen

Yqj4Xeh
(Foto: Xplic1T)

Mens Dovne-Bran lå og rævesov på den ualmindeligt upraktiske briks, han bliver transporteret på, måtte andre nok engang redde hans efterhånden temmeligt liggesårs-prægede røv. Da Meera må give op, kommer endnu en død og senere genoplivet Stark, Uncle Benjen, til undsætning. Phew! Heldigt. Og skidegod timing i øvrigt, nu hvor Bran og Meera ellers var solgt til stanglakrids.

Ja, helt ærligt Benjen. Din familie har haft brug for din hjælp et pænt stykke tid nu. Din bror er død. Din svigerinde er død, din nevø er død. Slægtsgården er overtaget af en voldspsykopat, der har voldtaget din niece. Resterne af slægten er spredt for alle vinde. Men anyways, velkommen tilbage.

Imens må Bran lige få ordentligt styr på sine syner. Nej, Bran. Selvom du er en nysgerrig teenager er der ikke tid til, at du bruger dine kræfter på sådan noget gris (NSFW). Selv Khaleesi er ikke imponeret.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Samwell stepper endelig op

Benjen var ikke den eneste helt, der vågnede op til dåd i gårsdagens afsnit. Også Samwell tog skeen i egen hånd. Og med skeen mener vi selvfølgelig sværdet Heartsbane, som er en effektiv accessory at have ved sin side, når vinteren for alvor sætter ind.

Et nyt håb er født.

k2eCuAa4gws7wfWan3s7V1lkJ_3UK69q8zrvQP_HgUc
(Foto: koaladungface)

Det tegner godt for Team Sam.

T4YMe1d

 

Bonus: En anden Sam – Sam Coleman – der spiller unge Hodor, har lavet det ultimative Hodor-soundtrack.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Game of Puns: En ode til den bedste dørstopper i Westeros

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af