Remixregnen har nu ramt Spotify og Apple Music – markeres med nyt remix af Anderson .Paaks ‘Room In Here’

Remixregnen har nu ramt Spotify og Apple Music – markeres med nyt remix af Anderson .Paaks ‘Room In Here’
Foto: Foto: Vivien Killilea/Getty Images

Tilbage i foråret underskrev både Spotify og Apple Music en aftale med Dubset, der skulle åbne op for uofficielle remixes – noget, Soundcloud hidtil har givet adgang til som den eneste streamingtjeneste. Dubsets MixBank er et noget nær genialt system, som gør det muligt at analysere numre og identificere samples, så alle parter bliver betalt det, de skal.

Det er imidlertid først nu, at aftalen bærer frugt for alle os brugere, da det første remix – naturligvis efterfulgt af flere tusind andre – efter flere måneders ventetid nu har ramt både Spotify og Apple Music i form af Anderson .Paaks ‘Room In Here’, som du kan lytte til HER. Dubsets CEO, Stephen White, delte nyheden på sin private Facebook-side i går sammen med et link til tracket.

Spotify har bekræftet over for TechCrunch, at der er åbnet for remixes af enkelte numre, imens de længere DJ-set vil komme på tjenesten senere.

Rygter om, at Spotify overvejer et køb af Soundcloud, har verseret i et stykke tid. Spørgsmålet er så, om et køb stadig er attraktivt for Spotify, nu hvor Dubset har gjort streamingtjenesten leveringsdygtig af de remixes, der tidligere kun lå hos konkurrenten.

Læs også: Spotify samler dine favoritter i personlig, dagligt opdateret playliste