‘Subway Surfers’ bliver til animeret tv-serie med Emmy-vindende producer ved roret

‘Subway Surfers’ bliver til animeret tv-serie med Emmy-vindende producer ved roret

Det danskproducerede ‘Subway Surfers’ er verdens mest hentede mobilspil med over 1,5 milliarder downloads – og det ser ikke ud til at tabe popularitet lige foreløbigt. Surfende på den bølge af succes, har det ene af studierne bag spillet, københavnske Sybo, nu offentliggjort planer for at omsætte mobilformatet til en tv-serie.

De har derfor skrevet kontrakt med den Emmy-vindende producer Sander Schwartz, der tidligere har stået bag ‘Skylander Academy’ på Netflix. Med erfaring som chef for blandt andet Warner Bros Animation og Sony International Television får han ansvaret for produktionen og at sælge den til distributionskanaler. Det skriver Sybo i en pressemeddelelse.

Serien har været på tegnebrættet hos Sybo i et års tid med manuskriptforfatter og producer Brent Friedmann. Han har tidligere skrevet afsnit af for eksempel ‘Star Wars Rebels’.

Nyheden følger i kølvandet på en rapport om, at den danske spilindustri vil fordoble sin omsætning inden for de næste tre år.

Læs også: Danske ‘Subway Surfers’ var det mest downloadede spil på iOS og Android i 2015