Kristen Stewart dyrker avantgardekunsten i sin instruktørdebut ‘Come Swim’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kristen Stewart har for længst lagt sin gennembrudsrolle i ‘Twillight’-filmene bag sig, og bevæget sig mod det mere kunstnerisk ambitiøse med bærende roller i auteurfilm af blandt andre Woody Allen og Olivier Assayas. Men også på instruktørfronten udforsker Stewart avantgardekunsten med sin debutkortfilm ‘Come Swim’, der kan ses kvit og frit online.

Den 18 minutter lange kortfilm, der havde premiere på årets Sundance-festival, beskrives af instruktøren som værende »halvt impressionistiske, halvt realistiske portrætter«. Akkompagneret af et score af St. Vincent udforsker filmen hukommelse og mistet kærlighed.

»Filmen er et frontalt heartbreak. Det lægger jeg bestemt ikke skjul på – det er præcis, hvad den handler om«, udtalte Stewart til Refinery29 i januar. »Det er det første fald ned i den her eksistentielle underverden. Man kan angribe sig selv med minder, eller, alt efter perspektivet, tage et skridt tilbage og sige ‘faktisk var det ikke så slemt’«.

Læs også: Cannes-highlights dag 4: Kongerne af Cannes? Claes Bang og Kristen Stewart!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af