Første trailer til Christopher Nolans ‘Tenet’ er endelig landet

UPDATE: Siden publicering af nyheden er traileren blevet fjernet fra Youtube.

Den officielle teasertrailer til Christopher Nolans kommende film ‘Tenet’ er blevet frigivet online – efter at den tidligere kun er blevet vist som forfilm i biografen.

Ovenfor møder vi hovedrolleindehaver John David Washington (‘BlacKkKlansman’), der undersøger skudhuller i en glasvæg. Men hvor der i biograftraileren dukkede tekst op imellem klippene – »Time has come for a new protagonist« og »Time has come for a new kind of mission« – er der her bare sort skærm.

Titlen på filmen, der på det store lærred bliver vist som ‘TENƎꓕ’, er heller ikke inkluderet.

Eftersom ordet ‘Tenet’ (der kan oversættes til et ‘religionsprincip’) er et palindrom – et ord, der læses på samme måde forfra og bagfra – har flere fans allerede spekuleret i, om Nolan monstro atter vil lege med forskudte tidsplaner og alternative virkeligheder, som han tidligere har gjort det i ‘Memento’, ‘Dunkirk’, ‘Interstellar’ og ‘Inception’ – og meget tyder da også på, at instruktøren har et par syrede tricks i ærmet.

‘Tenet’ er blevet beskrevet som en spionactionfilm i IMAX-format, men meget mere ved vi ikke om plottet. Det har tidligere været rapporteret, at Robert Pattinson, som også medvirker, blev låst inde i et rum, mens han læste manuskriptet, og at han ikke fik det med hjem.

I september optog Nolan scener til filmen i selveste Rødbyhavn på Lolland.

‘Tenet’ får dansk premiere den 16. juli 2020.

Læs også: Christopher Nolan optager sin nye film i Danmark lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af