Ventet ‘Friends’-reunion udskudt endnu engang

Ventet ‘Friends’-reunion udskudt endnu engang
'Friends'.

En af årets mest ventede tv-episoder har længe været den historiske ‘Friends’-reunion med samtlige skuespillere fra den populære sitcom.

Special episoden blev udskudt i marts grundet corona, men producenterne bag håbede på, at optagelserne kunne løbe af stablen i løbet af sommeren. Men sådan skulle det ikke gå.

Årsagen er særligt, at afsnittet skal optages foran et livepublikum, hvilket ikke er sikkert i USA på nuværende tidspunkt. Der er endnu ikke sat en ny optagedato, men Jennifer Aniston forsikrer om, at afsnittet nok skal blive en realitet.

I et interview med Deadline siger hun: »Det kommer til at blive super. Situationen har givet os mere tid til at gøre afsnittet endnu mere sjovt, end det ellers ville have været, så jeg vælger at se det, som at glasset er halvt fuldt. Hør her, vi går ingen steder. Du kommer aldrig til at slippe af med ‘Friends’, beklager. I hænger på os for livet«.

Reunionafsnittet skulle have været en af kronjuvelerne i WarnerMedias nystartede streamingtjeneste HBO Max, der angiveligt betalte op mod 400 millioner dollars for eksklusive rettigheder til samtlige afsnit i serien.

Skuespillerne får ifølge Deadline omkring 27 millioner kroner hver for at medvirke i reunionen, der kommer til at være unscripted, hvilket altså antyder, at afsnittet kan være delvist improviseret eller blot fungere som en samtale med stjernerne om deres oplevelser med serien.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af