Ugens bedste sneaker-nyheder – Rihanna-nyt, Ozweego og stærk ny Air Force 1

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

adidas-yeezy-powerphase

Flere Calabasas

Ja, det gik stærkt, da Kanye West sneg sin Yeezy Powerphase på markedet via Yeezy Supply-websitet, og de færreste havde opdaget det, før der var udsolgt. Nu er amerikanerne dog heldige og får en ny mulighed, når flere eksemplarer sættes til salg den 4. juni. Det vides ikke på nuværende tidspunkt, om vi europæere også får en chance til.


rihanna-fenty-puma-trainer-hi

Mere nyt fra Rihanna

Mens vi allerede har vist dig Fenty Jelly Slides, som internettet har haft meget sjov med, så er sandalerne først kommet i salg nu, hvor blandt andre Naked har dem til 750 kroner. Naked kommer også til at sælge en anden ny model fra Rihanna, nemlig The Trainer Hi, der er en ret atypisk model for Fenty x Puma-samarbejdet. Den er mere kluntet og kantet, end hvad vi før har set fra dem, men fin med snøredetaljer og strop. Den koster 1.400 kroner og kommer til salg midnat lørdag den 3. juni.


rafsimons-adidas_ozweego

Nye Ozweego

Raf Simons synes mere relevant end nogensinde i en tid, hvor både rapperne og streetwear-entusiasterne skæver mod designerens kreationer. Også på sneaker-fronten er belgier respekteret og har lige åbnet for forudbestillinger af sin Adidas-samarbejder. De tidsrelevante Ozweego III er blevet dyppet i maling, som hvid ovenfor, mens butikken Vrnts også har en ny silhuet, New Runner, og ny versioner af Simons’ take på Stan Smith. Se og forudbestil dem HER.


Kith Cobras x Kith Flamingos x @adidasfootball

Et opslag delt af Ronnie Fieg (@ronniefieg) den

Ronnie Fieg tryller igen

Han er collab-mesteren og aktuel med en ny tøjkollektion i samarbejde med adidas Football, der som han selv har teaset også indeholder Kith-versioner af ACE 16+ PureControl UltraBoost og Copa 17.1 UltraBoost. Ingen af modellerne har dog en releasedato endnu.


nike_sf-af1

Nike skærer af skaftet på SF-AF1

Vi var ret vilde med den højskaftede og militærinspirerede Special Field Air Force 1, der blandt andet var kendetegnet af to stropper omkring skaftet. Den skulle dog eftersigende have været ret svær at få på og af foden, og måske er det derfor, at Nike nu er klar med en mid-version af modellen. Den første colorway er denne helt sorte, der også har blandingen af nylon og læder på overdelen ligesom ‘originalen’. Flere colorways er teaset, men indtil videre lander denne den 8. juni, så holde øje med Nikes Launch-site.


nike-kd-10

Basketsimplicitet

Basketballspilleren Kevin Durant er med afsender på KD 10-sneakeren, der står skarpt i denne hvide colorway, hvor detaljen med den grå hælstrop og sølvfarvede Swoosh giver Flyknit-overdelen et fint knæk. De skulle lande hos udvalgte Nike-forhandlere den 5. juni og koste 1.000 kroner.


christopherkane_space

Farverige månesko

Christopher Kane kan andet end at designe kontroversielle Crocs – selvfølgelig. Som en del af en lille ‘Space’-kollektion har den engelske designer lavet en neopren sokke-sneaker med det markante spænde. De fås i seks farver, der har taget navnet efter solsystemet – fra Marsrød til solgul. De koster 3.000 kroner på Christopher Kanes website.


adidas-Samba

Sjov detalje på gammel klassiker

Når det kommer til flade sportssko, er Adidas’ indendørsfodboldsko Samba en af de finere silhuetter – og den er absolut ikke blevet mindre flot i denne nye sjove variant, hvor den semitransparante sål altså fås i pink eller lyseblå, som kontrast til den ellers hvide læder-sneaker. Foot District har den til 750 kroner.


Fila-Court-deluxe

Enkle Fila

Og når vi er ved hvide sneakers med farvedetaljer, så har Fila givet Court Deluxe et lille knæk med den melongrønne hældetalje. Skoen fås både med velcrolukning og snørebånd, men er indtil videre kun til salg hos Fila Korea, hvor de koster 410 kroner.


Nike-Pocket-Knife

Gammel Nike-kending

Den har været væk i flere år, men nu kommer Pocket Knife tilbage i en opgraderet version, hvor det især er sålen, som skiller sig ud. For mens den sokkelignende overdel minder om originalen, så er den bombastiske mellemsål et nyt og nutidigt påfund. Undefeated har den grønne colorway til 865 kroner, mens både en sort og en hvid colorway skulle være på trapperne.


nike_air-max-1-jewel

Nikes juvel

Det er endnu et eksempel på, at de små detaljer gør meget. Denne hvide version af Air Max 1 får nemlig et betydeligt renere look her, hvor Swooshen er gjort mindre, men til gengæld i en flot rød kontrastfarve (eller sort i en anden colorway). Looket har fået tilnavnet ‘Jewel’, og de skulle lande den 5. juni og koste 930 kroner.


nikelab-zoom-fly-sp-1

Fart over feltet

Det lykkedes ikke helt Nike at få slået verdensrekorden på maraton i det ureglementerede forsøg, men der var fart på alligevel, og ifølge Nike skyldtes det blandt andet skoen Zoom Vaporfly 4%. Mens den version ikke er tilgængelig, har NikeLab lavet denne Zoom Fly SP, der tager udgangspunkt i en prototype af Vaporfly og stadig skulle være en helt særlig løbesko. Du kan teste den, når den kommer i handlen fra den 8. juni.

Læs også: Valentino tager sports-looket til nye højder – inspireret af ‘The Get Down’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af