Charli XCX giver et forførende bud på cowboy-looket – følger i hælene på Solange og Cardi B

Charli XCX giver et forførende bud på cowboy-looket – følger i hælene på Solange og Cardi B
Charli XCX i den nye Agent Provocateur-kampagne.

Moden skifter mellem tendenser, som vi andre skifter… nej, ok, pointen er, at det går hurtigt i modeverdenen. En af det seneste års markante stilretninger er hentet fra den amerikanske cowboykultur, og det er den, som Charli XCX og det engelske lingerimærke Agent Provocateur henter inspiration fra i en ny reklamekampagne.

Det vil sige, at det er en noget afklædt cowboy, som den engelske popstjerne, der lige har gæstet København, portrættere, når hun blandt andet ridder på en mekanisk tyr. Udover forskellige lingeri-looks fra Agent Provocateur optræder Charli XCX i cowboyhat, store bælter og glimtende frynser.

Det er forførende i bedste Charli-stil, men cowboyfortællingen er større end de cowboyhatte og -støvler, som vi også har set hos danske brands som Resumé og Saks Potts i år. Det er den blevet i hænderne på Cardi B og især Solange. Iklædt cowboyhatten har Solange nemlig forsøgt at gøre opmærksom på, at westernkulturen i den grad også tilhører de sorte amerikanere, og som hun er vokset op med i Texas, men som i mainstreamen oftest opfattes som hvid fortælling.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg kender ikke John Wayne. Jeg kender ikke hans historie. Det gør jeg virkelig ikke. Vi har været nødt til at genskrive, hvad sort historie betyder for os siden tidens begyndelse […] Det er ikke bare en æstetik, det er noget, vi rent faktisk lever«, har Solange udtalt om sit projekt, der skriver sig ind i en større bevægelse, der er blevet kaldt ‘Yeehaw Agenda’.

Vi er ikke oppe på den klinge med Charli XCX’s Agent Provocateur-kampagne, men mindre kan også gøre det.

Læs også: Street style: Charli XCX og hendes fans satte kulør på Lille Vega

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af