My Evil Twin

Under synonymet My Evil Twin gemmer sig sangerinden Cecilie Enevold Nielsen, der i de sene nattetimer i sin lejlighed på Nørrebro har brugt tre år på at kreere debutalbummet, der nu omsider er klar. Musikalsk befinder vi os i grænselandet mellem luftig indiepop og 80’er-synth. Foruden Cecilie selv har blandt andre Ebbe Frej (epo-555), Kristian Nygaard Olsen (tidligere Oh No Ono) og Allan Mattson (Diefenbach) givet deres besyv med. Resultatet er en ualmindelig stram omgang pop af den slags, der desværre har lidt svært ved at fæste sig.

Det hele er egentlig ganske overbevisende og overskudsagtigt fremført. De 11 små sange hænger og bobler helt oppe under loftet, men der er et lidt fjernt og anonymt strejf over sangene. Det er svært ikke at komme til at tænke på Saint Etienne flere steder, men sangene mangler både saft og kraft til at kunne matche de engelske popsnedkere.

Cecilie Enevold har en blød og fin stemme, der klæder hendes lyd. Med lidt mere kant i sangene, lidt bedre omkvæd og generel variation kunne hun blive et stærkt kort på den danske musikscene anno 2010. ’The Slow Escape’ er desværre ikke helt så overbevisende, som man kunne ønske, men alting har sin begyndelse, og hvem ved, hvad den onde tvilling kan udvikle sig til?

My Evil Twin. 'The Slow Escape'. Album. Tactic/Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af