Video: Father John Misty forfører for fuld skrue med ‘I Love You, Honeybear’ hos Conan

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er ingen del – hverken legemlig eller sjælelig – af Father John Misty, der kan klandres for at mangle passion, når han står på en scene. Dette blev slået fast med syvtommersøm, da den beskæggede storcharmør i går indtog Conan O’Briens scene med balladen ‘I Love You, Honeybear’.

Med dramatisk gestikuleren, imponerende hofte-vrik og en æggende dans på trommesættet tvinger Misty aka. Josh Tillman både sig selv og samtlige seere i knæ med sin honningbjørneseranade. Nummeret er hentet fra pladen af samme navn, ‘I Love You, Honeybear’, der udkom tidligere på året, og som netop har tiltusket sig en solid tredjeplads på vores liste over 2015’s foreløbigt bedste udenlandske album.

Father John Misty gæster desuden Vega den 16. og 17. november, hvor man kun kan håbe, at intensiteten når samme højder som hos Conan – og som på Roskilde, hvor Tilman forførte både publikum og anmeldere.

Læs også: Her er halvårets bedste sange, top 20-11

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af