Ægte kærlighed: Hør Father John Mistys nye sang ‘Real Love Baby’

Joshua Tillman er en kilde, og internettet er hans øse. En moderne kunstner, der har fundet sig til rette i sit mediehabitat. Nogle gange kan det virke som om revl og krat ryger med, når der trykkes share, men det er med en god portion underholdning nærmest hver gang. Og det er ligemeget, om det er en mislykket date, en kikset reklame-jingle eller den officielle lyrik til House of Cards – anything goes.

Med den korte bemærkning »why not« delte flanøren i går aftes en ny sang med den klassiske titel ‘Real Love Baby’. Ja, banalitetens grænse er for længst er overskredet, men alligevel har Father John Misty en helt unik evne til at få klichéer til at klinge cool, også denne gang.

Sangens mantra – »I want real love baby, uh don’t leave me waitin’« – lægger sig op ad et par velklingende guitarakkorder i en lidt papkasset lyd, der sender tankerne tilbage til de ubekymrede 60’ere og et band som The Zombies. Den charmerende sommervibe er heller ikke helt ved siden af.

Læs også: Father John Misty skriver lyrik til ‘House of Cards’-tema via twitter

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af