Premiere: Danske Grand Prix klar med grandios ny single, ‘The Hour Of Victory’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når man har Grand Prix’ mytologiske storhedsfetich in mente kommer det ikke som nogen overraskelse, at protagonisten Bastian Emil er situeret i historiens arnested og danderer omkring i italienske gyder i musikvideoen til sin nyeste single ‘The Hour of Victory (The Hour of Life)’.

Den danske dandy har gjort det mondæne og klassiske til sit image – for nu at bruge et lidt old school udtryk – og med en snert af åndsaristokratisk blaserthed skaber han en dramatisk æstetik, som vi nu kan svælge lidt mere i.

Den selverklærede majestætiske marchpops seneste aftapning varsler Grand Prix’ kommende, anden ep med udgivelse den 4. november. Og som på debuten ‘Semper Primus/Tandem Mortem’ fra tidligere i år er den affekterede patos inkarneret i Emils stemme, der atter lufter kølige reminiscenser fra de efterhånden allestedsnærværende 80’ere.

Ellers præger groovy rytmer, bongo-percussion og giftige panfløjter det grandiose synthunivers, der ornamenteres af sirlige strygere som lysekroner i et højpoleret palads.

Bølgerne går også højt i det lyriske univers, der (med en slet skjult Neil Young-reference?) fæstner grebet om de eksistentielle tematikker: »Invest my heart of gold, because life is part of a bigger whole«.

Grand Prix drager ganske snart på tour i USA og England som support for First Hate, men vender tilbage til det danske og spiller to koncerter i efteråret:
Den 4. november: Ideal Bar, København
Den 5. november: Tape, Aarhus

Læs også: Video: Grand Prix danser grå vals til ‘Tandem Mortem l & ll’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af