Haim er latterligt charmerende i ny dansevideo til ‘Little of Your Love’ – Paul Thomas Anderson på spil igen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge udgav Haim den Paul Thomas Anderson-instruerede kortfilm ‘Valerie’, hvor man fulgte indspilningerne til tre af numrene fra gruppens seneste album ‘Something To Tell You’. Samarbejdet mellem bandet og instruktøren sluttede dog ikke der, for nu har Haim udgivet en video til albummets andensingle ‘Little of Your Love’.

Hvis du var vild med videoen til førstesinglen ‘Want You Back‘, så vil du også elske denne her. Der er nemlig endnu engang dømt nøje koreograferede danse-moves fra de tre søstre, men denne gang er der mere country over det.

Hele videoen foregår på en linedance-bar, hvor Este, Danielle og Alana Haim er flankeret af ligeledes dansende bargængere, og deres uspolerede glæde gør videoen til en fest, man ville ønske, man var en del af.

I august fik ‘Little of Your Love’ et remix af Justin Bieber-produceren Bloodpop, der komplet fjernede al charmen fra nummeret, men den er for alvor tilbage i den nye video.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af