For meget vold, sex og narko: Apple aflyser Dr. Dres tv-serie

For meget vold, sex og narko: Apple aflyser Dr. Dres tv-serie
Dr. Dre til Coachella i 2016. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for Coachella)

Dr. Dre kom frem som del af den ikke just super fredelige hiphopgruppe N.W.A (kendt for blandt andet ‘Fuck Tha Police’), og hans solomateriale er også fyldt med fortællinger om de hårdere sider af tilværelsen. Han har rappet pænt meget om sex, stoffer, vold og alt muligt andet. Og det har givet ham masser af succes.

Men én ting er musik, noget helt andet er tv-serier. Det har den gode doktor nu måttet sande, for den semi-autobiografiske serie ‘Vital Signs’, som han var executive producer for, er netop blevet lukket ned på grund af for meget vold, stoffer og sex.

Og det er ikke hvem som helst, der har trukket stikket. Ifølge Wall Street Journal er det nemlig selveste Tim Cook, CEO for Apple, der har fældet dommen over ‘Vital Signs’.

Serien skulle ellers have strukket sig over seks afsnit, og den var Apples første serie af sin slags. Sam Rockwell, Michael K. Williams og Ian McShane var på rollelisten, og store dele af serien var modeleret over Dr. Dre selv. Men nu er det altså tvivlsomt, om vi får denne her sex- vold- og narkofyldte serie at se.

Læs også: Dr. Dre har tabt varemærkesag mod gynækologen Dr. Drai

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af