Eloq hylder København med ny ep – hør singlen ‘Since You’

Eloq hylder København med ny ep – hør singlen ‘Since You’
Eloq.

August Fenger har haft mange hatte på i løbet af sin karriere: Cheff-hovedproducer, eklektisk soloartist, Mø-samarbejdspartner, soundtrack-skaber og AV AV AV-medlem. Men når han har udgivet under navnet Eloq, har det tit været elektroniske tracks, der egnede sig til dansegulvet, men som samtidig havde en blødere, optimistisk kvalitet – tit med gæstevokaler eller pitchede stemmer som bærende element.

Sådan også på den nye ‘Since You’, der er en medrivende, euforisk sang, der er bygget op omkring et par catchy stemmesamples, der spiller sammen. Der er noget af den naive energi fra AV AV AV-hittet ‘All Good’, men det er som om, Eloqs produktioner er en del mere tøjlesløse, når han ikke indhegnes af Martin Skovbjerg og Anders Dixen.

Dén her brusende forårsperle af en sang er en forsmag på ep’en ‘Love City’, der lander 7. juni. Ep’en er en hyldest til København – hvilket virker spændende set i lyset af, at Eloq gennem meget af karrieren har søgt mod udlandet. Samtidig med, at han i den grad har sat sit præg på hovedstadens musikscene i en håndfuld år og mere til.

»Det er gået op for mig, at alt det, jeg behøver for at udvikle min musik derhen, hvor den kommer helt inde fra mig selv af, hele tiden har været lige præcis der, hvor jeg er – nemlig i København«, udtaler August Fenger selv via en pressemeddelelse.

Læs også: Eloq remixer Kendrick Lamar og SZA – hør hans version af ‘All the Stars’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af