Drake fjerner kriminel kvinde fra ‘War’-musikvideo

Drake fjerner kriminel kvinde fra ‘War’-musikvideo
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Tidligere på ugen udgav Drake nummeret ‘War’ med dertilhørende musikvideo, men der gik ikke mere end 48 timer, før den canadiske rapper måtte tage videoen ned fra Youtube igen.

Kort efter videoudgivelsen blev Drake nemlig kritiseret for at have ladet en kriminel canadisk kvinde medvirke i festscenerne optaget på Ontario’s Blue Mountain skiresort.

I et par indstillinger kunne man se 20-årige Marcella Zoia, kendt under navnet »Chair Girl« efter hun i februar blev optaget på video i færd med at smide møbler udover sin altan og ned på en motorvej. At kaste ting på motorvejen er selvsagt en rigtig dårlig idé, som potentielt kan koste menneskeliv, hvorfor kvinden da også blev dømt til seks måneders fængsel med start næste måned.

Miseren ledte utroligt nok til, at hun blev en mikro-influencer på Instagram og nu altså medvirkede i Drakes musikvideo. Rapperen blev øjeblikkeligt kritiseret for at give kvinden endnu mere berømmelse, hvilket fik flere fans og enkelte radioværter til at kræve hende redigeret ud.

Musikvideo-instruktøren Theo Skudra tog efterfølgende til Instagram for at meddele, at hun var blevet fjernet fra videoen: »Visse personer billigere vi ikke«, skrev han i en Story, som Drake delte med en stol-emoji som caption.

Det har været en travl juleferie for Drake, der udover at slukke brande også medvirkede i et eksplosivt to timer langt interview med Rap Radar, hvor han blandt andet talte ud om sin beef med Pusha-T og sit forhold til Rihanna.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af