James Blake annoncerer endnu en Instagram-koncert

James Blake annoncerer endnu en Instagram-koncert
James Blake. (Foto: Amanda Charchian)

I sidste uge gav James Blake en intimkoncert, hvor han over 75 minutter via Instagram Live forsødede tilværelsen i alverdens karantæneramte stuer. Nu har James Blake annonceret, at han vil gentage successen med endnu en koncert – denne gang mandag aften den 6. april klokken 22 dansk tid.

»Jeg sagde, det ville ske igen. Jeg sagde det til jer alle sammen. Og nu sker det, så jeg fik ret. Så tilfredsstillende,« skriver Blake via Instagram med annonceringen af koncerten.

Sidste Instagram-koncert fra den britiske sanger bød på sange fra bagkataloget samt en række covernumre af blandt andet Frank Oceans ‘Godspeed’, Billie Eilishs ‘When the Party’s Over’ og Radioheads ‘No Surprises’.

Vores anmelder erfarede, at det ganske vist ikke helt var den ægte vare, men kvitterede alligevel med fire stjerner for den hyggelige, intime oplevelse, der alligevel var en ganske fin erstatning, når nu Blake ikke kommer til landet senere på måneden grundet coronapandemien.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af