Adeles stolteste eje er … et brugt tyggegummi

Adeles stolteste eje er … et brugt tyggegummi
Adele. (Foto: Simon Emmett)

Adele elsker at dyrke sine idoler – fra Beyoncé til Spice Girls. Og nogle gange grænser hendes fangirling til det ekstreme.

Hun har tidligere fortalt, hvordan hun sneg en svedig serviet, Beyoncé havde brugt til en koncert, med sig hjem som en souvenir. Men i et nyt videointerview med Vogue overgår popstjerne sig selv.

Her bliver hun bedt om at fremvise sit »stolteste eje«, hvorefter hun præsenterer et indrammet stykke brugt tyggegummi, som et af hendes andre idoler har tygget på: Celine Dion.

»Det er ret fantastisk. James Corden er en af mine venner, og han laver også laver ‘Carpool Karaoke’, som jeg har medvirket i. En dag lavede han showet med hende (Celine Dion, red.), og han vidste, hvor stor fan jeg er. Så han fik hende til at spytte sit tyggegummi ud i et stykke papir, og så indrammede han det for mig!«, fortæller Adele.

I resten af videoen giver popstjernen blandt andet sit bud på en Al Pacino-imitation, mens hun også deler sin rangering af Beyoncés bedste album. Hun kommer også ind på sit kommende album, ’30’, som hun siger indeholder den anden bedste sang, hun nogensinde har lavet (efter ‘Someone Like You’).

Døm selv, on hun har ret, når ’30’ udkommer 19. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af