Amazon går til filmen

Amazon går til filmen

Mens Amazon i øjeblikket rider på en bølge af succes med serier som ‘Transparent’, der netop har vundet en stribe Golden Globes‘Mozart in the Jungle’ og en tv-seriekontrakt med Woody Allen, har streamingtjenesten netop afsløret, at de senere på året udvider imperiet med et spillefilmselskab, der vil producere op til 12 nye film året.

Ifølge Amazon Originial Movies nyansatte, kreative chef, produceren Ted Pope, vil der være tale om lidt af en revolution af vores filmkiggeri, da planen er, at filmene skal kunne streames allerede godt en måned efter biografpremieren og dermed udfordre de høje billetpriser. Samtidig håber Amazon, at smallere film vil få et større publikum, som kan se med fra sofaen i stedet for biografen:

»Vi håber, at tiltaget kan gavne filmskaberne, der kæmper for at få lov til at fortælle de skæve og svære historier. Amazon har allerede sat niveauet højt med produktioner, der tackler udfordrende historier på unik vis og med tidens største etablerede og fremadstormende filmtalenter. Amazon Original Movies vil være synonym med film, der betager, fænger og bevæger vores fans, uanset hvor de ser med fra«, udtaler Pope i en pressemeddelelse.

Hvor konkurrenten Netflix i efteråret annoncerede deres indtog i filmverdenen med en efterfølger til ‘Crouching Tiger, Hidden Dragon’ og fire nye Adam Sandler-film, bliver det unægtelig spændende at se, om Amazons egenproducerede film kan holde det høje niveau fra deres glimrende tv-serier.

Læs også: Netflix producerer sin første film

Læs også: Se den mørke trailer til Amazons nye politiserie

Annonce