HBO forlænger ‘Togetherness’ med anden sæson

HBO forlænger ‘Togetherness’ med anden sæson

Mark og Jay Duplass‘Togetherness’ har været årets måske største tv-åbenbaring foreløbigt: En lige dele sjov, rørende og ærlig serie om fire mennesker i slut-30’erne. Vores anmelder følte sig da også ramt og uddelte fortjent fem stjerner.

Og heldigvis slutter serien ikke med de otte afsnit, der udgør første sæson. HBO har netop annonceret, at de forlænger ‘Togetherness’ med endnu en sæson, hvortil Jay og Mark Duplass kommenterer:

»Vi begyndte vores kærlighedsaffære med HBO i vores forældres dagligstue i 1983, og at få disse fremragende kreative folk til at putte en ring på vores fingre med en anden sæson af ‘Togetherness’ er en drøm, der går i opfyldelse«, siger brødrene, der samtidig netop har annonceret et filmsamarbejde med HBO-konkurrenten Netflix.

Ifølge Deadline.com har seerne da også forstået, at der er noget særligt på færde i serien om et kriseramt ægtepar og hans ven samt hendes søster, der ved et tilfælde ender med at bo under samme tag. 2,6 millioner mennesker har set med på de nyeste afsnit mod blot 427.000 i starten.

‘Togetherness’ første sæson kører lige nu på HBO Nordic, hvor de første tre afsnit foreløbigt har fået premiere.

Læs også: Sorg, glæde og mumleri – en intro til Duplass-brødrene i fem etaper

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af