‘Arrested Development’ vender tilbage med 17 nye afsnit

‘Arrested Development’ vender tilbage med 17 nye afsnit

Intet er endnu officielt udmeldt, men når det kommer fra seriens executive producer, skulle den altså være god nok: I et nyt interview afslører en af bagmændene bag ‘Arrested Development’, Brian Grazer, at en ny sæson med hele 17 friske afsnit om den dysfunktionelle familien Bluth er på vej.

»Jeg elsker ‘Arrested Development’, men den blev aldrig til et kommercielt hit. Men folk er loyale fans af serien. Vi er i gang med 17 nye afsnit, så stay tuned for ‘Arrested Development’«, fortalte Grazer kort og kontant i et podcast-interview med Bill Simmons fra SXSW.

Allerede sidste år begyndte rygterne at florere omkring en femte sæson af kulthittet, der efter syv års pause i 2013 vendte tilbage med fjerde sæson bestående af 15 nye afsnit på Netflix. Om streamingtjenesten er involveret denne gang, eller om det kan lykkes for Grazer og seriens skaber, Michael Hurwitz, at samle det fuldtallige cast bestående af folk som Jason Bateman, Will Arnett, Michael Cera, David Cross og Jeffrey Tambor, må vi vente med at finde ud af.

Læs også: Få overblikket: Vores forventninger til HBO’s kommende dramasatsninger

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af