Før en reboot: 10 friske bud på den nye Indiana Jones

Disney-producer Kathleen Kennedy har over for Vanity Fair slået fast, at der med garanti kommer en ny Indy-film – på et tidspunkt. Men hvem skal overtage rollen fra Harrison Ford?

1. Chris Pratt

Vi lægger ud med storfavoritten. Chris Pratts navn har været associeret med en kommende Indiana Jones-film i et godt stykke tid efterhånden, og så sent som i februar rapporterede Deadline.com, at Steven Spielberg var ude efter ’Guardians of the Galaxy’-skuespilleren til en ny film om verdens mest blærede arkæolog.

Og man forstår da også godt hvorfor. At Chris Pratt har charme og komisk timing, er hævet over enhver tvivl, især for fans af ’Parks and Recreation’, hvor han gennem syv sæsoner spillede den spejlblanke og hysterisk morsomme Andy.

Med ’Guardians of the Galaxy’ fik han sit brede gennembrud som en slags moderne version af en anden Harrison Ford-rolle, Han Solo, og i den kommende ’Jurassic World’ ligner han sågar gode gamle Indy intakt med lædervest og gavtyvesmil.

Chris Pratt har en sjælden kombination af et friskt action-ansigt, en uimodståelig charme og befriende selvironi. Og så besidder han noget af samme average joe-udstråling, som gjorde Harrison Fords Indiana Jones til en sympativækkende blockbuster-helt i originalen.

Pratt har udtalt, at han endnu ikke er blevet kontaktet om rollen, så selvom den ligger til højrebenet, er der god grund til at tænke i alternativer.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement