Coen-brødrene ikke interesserede i ‘Fargo’-serien – vil holde sig til at lave film

Coen-brødrene ikke interesserede i ‘Fargo’-serien – vil holde sig til at lave film

Serieudgaven af Coen-brødrenes nyklassiker ‘Fargo’ fra 1996 har fået mange rosende ord med på vejen. Ikke mindst her på siden, hvor vi gav seriens anden sæson seks stjerner og udnævnte den til årets bedste serie.

Joel og Ethan Coen har fra start været executive produceres på serien, som de har givet deres velsignelse, men ellers har overladt til hovedforfatter Noah Hawley. Og nu forklarer hvorfor.

»Vi er bare ikke særligt interesserede«, forklarede Joel Cohen i et interview med Radio Times. »Vi har ikke noget problem med serien. Den føles bare meget adskilt fra vores film på en måde«. Måske en udtalelse, som lægger en lille dæmper på stemningen for Noah Hawley, som har gjort meget ud af at placere små referencer til Coen-brødrenes film gennem begge sæsoner.

Mens andre filminstruktører, som Steven Soderbergh (‘The Knick’), har kastet sig over tv-formatet, er det ikke noget, vi skal forvente fra de to brødre, der lige nu er aktuelle med ‘Hail, Caesar!’.

»Vores længste film, ‘No Country for Old Men’ er to timer og to minutter. Vi tænker bare ikke på historier på den måde. Jeg mener, efter to timer med en karakter føler vi mere eller mindre, at vi er færdige med dem«, forklarede Joel Cohen.