Martin Scorseses næste film ‘The Irishman’ falder på plads med muligt drømmecast

Martin Scorseses næste film ‘The Irishman’ falder på plads med muligt drømmecast

Det bliver sværere og sværere at sidde pænt og vente tålmodigt på Martin Scorseses Jesuit-drama ‘Silence’ med Liam Neeson og Adam Driver, mens Paramount endelig beslutter sig for filmens udgivelsesdato. Det formodes at blive i efteråret 2016, men selvom det endnu står hen i det uvisse, så er andet blevet fastlagt i Scorsese-regi, nu hvor Deadline har informationer om hans efterfølgende film ‘The Irishman’.

‘The Irishman’ er baseret på bogen ‘I Heard You Paint Houses’ af Charles Brandt, mens manuskriptet bliver forfattet af Steve Zaillian, som Scorsese arbejdede sammen med på ‘Gangs of New York’. Bogen fortæller den virkelige historie om Anden verdenskrigsveteranen Frank Sheeran, der levede et dobbeltliv som officer i fagforeningen International Brotherhood of Teamsters, mens han i hemmelighed stod bag organiseret kriminalitet og var en eftersøgt lejemorder, der rygtes at være involveret i mordet på John F. Kennedy og Jimmy Hoffas forsvinden. Kort sagt klassisk Scorsese-materiale.

Der har været rygter om, at Jose Pesci, Harvey Keitel, Al Pacino og Robert De Niro skulle medvirke i filmen, men de to førstnævnte har allerede blankt afvist den mulighed. Det antænder selvfølgelig spæde håb om en genforening mellem makkerparret De Niro og Scorsese, og Deadline mener at vide, at Al Pacino også vil slutte sig til holdet. Det vil være lidt af en cinefil drøm at se Robert De Niro, Al Pacino og Martin Scorsese i forening for første gang, men det er endnu usikkert, om det rent faktisk sker.

Optagelserne skulle ifølge Deadline påbegyndes i 2017, så filmen kan få premiere mod slutningen af 2018 og i samme åndedræt måske skue mod nogle filmstatuetter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af