Video: ‘Underverden’-skurken Ali Sivandi inviterer indenfor i sit hjem

‘Underverden’ er en indiskutabel succes. Det danske action- og integrationsdrama har høstet fænomenale anmeldelser og forfremmet gadedrengene til dansk films store scene.

Og Ali Sivandi imponerer i en central rolle som gangsteren Semion, der fuldt og fast tror på sin rolle som en slags godfather i sit invandrernærmiljø, imens han spreder frygt, vold og død omkring sig. Sivandi lyste tidligere også op i ‘Ækte vare’, hvor han modtog en Bodil-nominering for sin birolle.

Her ovenfor åbner Ali Sivandi døren til sit hjem for Soundvenues kamerahold og fremviser blandt andet en imponerende sneaker-samling, AK-47-lamper, samt en seriøs beskyttertrang over for sine gulvbrædder.

Se også vores håndbajerbekendelser med Dar Salim, hovedrolleindehaveren i ‘Underverden’: