Brad Pitt har en fest som general i traileren til Netflix-filmen ‘War Machine’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jovist, vi beklagede os tidligere på ugen over, at Netflix skal lave fire film mere med Adam Sandler, men alt er tilgivet, når der samtidig kommer film så lovende som ‘War Machine’.

David Michôd er en ekstremt spændende, australsk instruktør, der slog igennem med ‘Animal Kingdom’ og fulgte op med ‘The Rover’ og nu står bag dette stykke krigssatire med ingen ringere end Brad Pitt i hovedrollen.

Pitt spiller en firestjernet general, der blev løftet som en rockstjerne til at være leder for NATO’s indsats i Afghanistan, men hurtigt bliver revet ned fra sin piedestal af såvel medierne som sin egen hybris. Han bliver flankeret af stærke navne som Tilda Swinton, Ben Kingsley, Emory Cohen, Lakeith Stanfield og Topher Grace.

Den første fulde trailer er netop landet, og det ligner en underholdende – og forhåbentligt også tankevækkende – oplevelse, hvor Pitt spiller ud af de akavede, komiske tangenter, vi tidligere har set fra ham i film som ‘Burn After Reading’ og ‘Inglourious Basterds’. Døm selv, om han overspiller eller rammer den lige i røven.

‘War Machine’ får premiere på Netflix 26. maj.

Læs også: De 15 bedste dramaserier på Netflix lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af