Premieredatoen for ‘Deadpool 2’ er omsider annonceret

Premieredatoen for ‘Deadpool 2’ er omsider annonceret

Hollywood venter i spænding på opfølgeren til sidste års overraskende Fox/Marvel-succes, ‘Deadpool’, der satte nye satiriske standarder for superheltegenren.

I går rystede produktionsselskabet 20th Century Fox en hel stribe premieredatoer ud af ærmet, heriblandt datoen for ‘Deadpool 2’, skriver The Hollywood Reporter. Filmen kommer til at ramme de amerikanske biografer den 1. juni 2018, så på hjemlige breddegrader må vi altså vente til tidligst næste sommer med gensynet med Ryan Reynolds’ velmenende, men utilstrækkelige (anti)superhelt.

Det er desuden blevet offentliggjort, at David Leitch (‘John Wick’) overtager instruktørstolen fra Tim Miller, imens Josh Brolin er tilføjet castet som karakteren Cable. Der er stadig ingen detaljer om plottet på bordet, men i marts lovede den første teaser, at vi kan forvente mere veloplagt satire og stupid drengerøvshumor.

Læs også: »I will always love yoooou« Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson tager pis på ‘Bodyguard’-magien i actionfyldt trailer

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.