Erfaren remake-instruktør udpeget til ‘Top Gun 2’ – har tidligere arbejdet med Tom Cruise

Erfaren remake-instruktør udpeget til ‘Top Gun 2’ – har tidligere arbejdet med Tom Cruise

Tidligere på ugen løftede Tom Cruise sløret for, at der »hel sikkert« ville komme en opfølger på 80’er-klassikeren ‘Top Gun’ – og nu er instruktøren endelig fundet: Det bliver ifølge The Hollywood Reporter Joseph Kosinski, der skal udfylde afdøde Tony Scotts i instruktørstolen.

Tom Cruise og Kosinski arbejdede sammen på sci-fi-braget ‘Oblivion’ fra 2013. De vil sammen føre militærpiloten i aviator-solbriller og heldragt tilbage, og Cruise skal igen spille Maverick. Universet bliver dog sat i moderne tid og med ny drone-teknologi, der vil få klassikeren til at ligne en gamling, forlyder det.

Før det stod Kosinski bag den visuelt lækre ‘Tron’ fra 2010, der var et remake af en anden 1980’er-klassiker nemlig ‘Tron’ fra 1982. Så han må siges at være en dreven herre, når det gælder om at skabe remakes, action og ikoniske billeder, som ‘Top Gun’ var så rig på.

Jerry Bruckheimer, der producerede originalen, er også med om bord, og han plejer at være garant for, at der ikke bliver pillet for meget ved en succesopskrift.

Læs også: Tom Cruise vækker onde kræfter til live i ny trailer til ‘The Mummy’-reboot

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af