David Letterman vender tilbage til skærmen med nyt Netflix-show

David Letterman vender tilbage til skærmen med nyt Netflix-show
David Letterman i 'The Late Show'.

Kongen af amerikansk late night, David Letterman, gik på pension for to år siden efter 33 år som vært på både ’Late Night’ og ’The Late Show’. Han har stået i spidsen for mere end 6000 afsnit og er blevet hædret med 10 Emmy-priser og 52 nomineringer for hans arbejde som vært, producer og manuskriptforfatter.

Nu er det netop blevet annonceret, at Letterman vender tilbage til skærmen i ny Netflix-serie bestående af seks afsnit af en times varighed.

»Her er, hvad jeg har lært. Hvis du bliver pensioneret for at tilbringe mere tid med din familie, så spørg dem om lov først«, udtaler Letterman i en pressemeddelelse om hans åbenbart for tidlige pension.

»Jeg føler mig angst. Nu, hvor jeg ikke har et show mere, føles det, som om jeg ikke kan stoppe med at snakke«, sagde Letterman tilbage i december til The Hollywood Reporter.

Den kommende Netflix-serie bør rette op på det problem. Hver episode kommer til at indeholde en præoptaget samtale mellem Letterman og en enkelt gæst, mens showet også har et segment, hvor Letterman indtager gaden og snakker med de mennesker, han finder mest interessante.

Planerne for gæstelisten er allerede store. Den erfarne vært går målrettet efter Kim Jong-un, som han blandt andet gerne vil udfritte om hans motivationer for at opruste Nordkoreas atomvåben, der nu kan ramme Chicago: »Hvad er han sur på Chicago for?«.

Og selvfølgelig også Donald Trump.

»Jeg ville virkelig elske at tale med ham… Det, vi har brug for nu, er en ligesom mig selv, der sætter sig ned med ham og får ham til stille og roligt at underskrive nogle papirer, så han kan forlade Det Hvide Hus«.

Det endnu unavngivne show er sat til premiere på Netflix i løbet af 2018.

Læs også: Jon Stewart vender tilbage til standup på HBO

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold