Josh Brolin klippet ud af ny Clooney-film – han var for sjov

Josh Brolin klippet ud af ny Clooney-film – han var for sjov

George Clooney er klar med sin ventede næste film som instruktør, forstadsnoiren ’Suburbicon’, som har manuskript af legekammeraterne Joel og Ethan Coen. Det ligner en klassisk opskrift fra brødreparret med sin absurde periodeskildring af menigmand Matt Damon, der går ned af en mørk og blodig sti, da hans kone bliver myrdet i titlens idylliske Suburbicon.

Coen-brødrene er mestre i at blande mørke skæbnefortællinger med farceagtig komik, men for Clooney var der i ’Suburbicon’ en grænse for galskaben. Det fik selveste Coen-favoritten Josh Brolin (’No Country for Old Men’ og ‘Hail, Caesar!’) at føle.

»Vi skød et par scener med Josh, som spillede en baseball-træner, der var virkelig, virkelig sjove. Men efter vi havde haft vores første screening, stod det særligt klart for mig, at scenerne tog luften ud af ballonen i forhold til intensiteten i filmen«, afslører instruktør Clooney over for Entertainment Weekly.

George Clooney har som instruktør tidligere haft inklination mod det decideret fjollede i screwball-komedien ’Leatherheads’, og hans egne roller i Coen-brødrenes film såsom Everett i ’O Brother, Where Art Thou?’ og Baird Whitlock i ’Hail, Caesar!’ er skåret over samme stupide forfængelighed. Det var heller ikke let for Clooney at fortælle kollegaen fra sidstnævnte film, at hans rolle var blevet klippet helt ud.

»Jeg skrev denne forfærdelige besked til ham (Brolin, red.), hvor jeg sagde : ’Du vil ikke tro dine egne ører, men disse scener virker ikke rigtig længere«, fortæller Clooney en smule skamfuldt, men runder historien af i en mere opmuntrende tone:

»Han havde det skidt og troede, noget måske gik galt, hvortil jeg svarerede ham: ’Jeg sender dig scenerne, så du kan se, at det faktisk er de to sjoveste scener i filmen’«, forklarer stjernen.

George Clooney taler af erfaring, idet han selv har prøvet at havne i klipperummets skraldespand, da han var en af de store navne, som Terrence Malick kompromisløst barberede ned til en minimal optræden i sin antikrigsfilm ’The Thin Red Line’.

’Suburbicon’ har dansk premiere 7. december.

Læs også: Dødens saks: 10 skuespillere, der blev klippet ud af Terrence Malicks film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af