Joaquin Phoenix er brutal i traileren til ‘You Were Never Really Here’

Lynne Ramsays ‘You Were Never Really Here’ er blevet kaldt det 21. århundredes ‘Taxi Driver’, og ud fra traileren fornemmer man hvorfor. Den første forsmag er et stemningsmættet dyk ned i et undergrundsunivers, hvor Joaquin Phoenix spiller den PTSD-ramte krigsveteran, der får til opgave at redde en senators unge datter fra en sex-trafficking-ring.

Traileren lover en brutal fortælling med en overdådig visuel sans, hvor alt ikke er, som det ser ud til. En konspiration tager hurtigt fart, når Phoenix’ karakter bevæger sig ned ad den mørke vej for at redde den uskyldige pige. Og det ser ud til at få konsekvenser.

Phoenix er blevet prist for en af karrierens bedste præstationer. Han vandt prisen for bedste skuespiller på filmfestivalen i Cannes, mens den højtanerkendte instruktør bag film som ‘We Need to Talk about Kevin’ og ‘Movern Callar’ vandt prisen for bedste manuskript.

‘You Were Never Really Here’ får dansk biografpremiere 22. marts næste år.

Læs også: Cannes-highlights dag 10: Joaquin Phoenix’ fysiske transformation er vild – og så er han sødere end sit rygte

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.