Se første psykedeliske trailer til Gaspar Noés Cannes-aktuelle ’Climax’

I går havde Gaspar Noé for fjerde gang i karrieren premiere på en film på Cannes-festivalen, da ’Climax’ (som tidligere gik under navnet ’Psyché’) blev vist i Director’s Fortnight-programmet.

Ud fra første trailer ser det ikke ud til, at den 54-årige argentiner har droslet ned på den grænsesøgende filmkunst, der har domineret hans tidligere film, der blandt andre tæller ’Irreversible’, ’Enter the Void’ og ’Love’.

’Climax’ følger en gruppe dansere i 1990’erne, der tager til en afsidesliggende hytte over tre dage for at få øvet en danserutine igennem. Der bliver imidlertid også tid til at feste igennem, og da nogen putter stoffer i den fælles sangria-bowle, eskalerer festlighederne til galskab. I første trailer, som kan ses herover, tager sangriafesten således til, indtil ekstasen afløses af skrig og gråd.

Læs også: Se Nicolas Winding Refn i fascinerende samtale med ’Irreversible’-instruktør

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.