Uhyggen spreder sig i første teaser til den originale horrorserie ‘Into the Dark’

Det amerikanske produktionsselskab Blumhouse har over en årrække sat et stort aftryk på gysergenren med deres succesfulde lavbudgetfilm som ‘Paranormal Activity’, ‘Insidious’, ‘Sinister’ og ‘Get Out’. Samtidigt har de også produceret uhygge til tv-skærmene, blandt andet i form af den helt nye ‘The Purge’. Nu har deres næste tv-serie, ‘Into the Dark’, fået sin første teaser.

‘Into the Dark’ er en antologiserie, der fortæller en ny historie i hvert afsnit. I stedet for at komme ugentligt byder serien på et mere originalt koncept. Hver episode drejer sig om en specifik højtid, og afsnittet får så premiere i den måned, højtiden foregår. På den måde udkommer der 12 afsnit over 12 måneder.

Første episode, ‘The Body’, foregår på den ultimative gyserhøjtid – Halloween. I afsnittet skal en lejemorder transportere et lig på den festlige aften, men han tiltrækker sig enormt meget opmærksomhed, fordi folk tror, at han har et virkelig gennemført kostume på.

I teaseren afsløres nogle af de kommende højtider også. Thanksgiving, juleaften, nytårsaften, 1. april og Valentinsdag lader til at være sikre. Andre højtider fremgår også, men der er markant flere end 12, så man må gætte sig til de sidste. Mon ikke at den amerikanske uafhængighedsdag er mere sandsynlig end National Grandpa Day?

‘Into the Dark’ har premiere på den amerikanske streamingtjeneste Hulu den 5. oktober. Hulu-serier som ‘Casual’, ‘Castle Rock’ og ‘The Handmaid’s Tale’ har fået premiere på HBO Nordic herhjemme, så der kan være en god chance for, at ‘Into the Dark’ også lander der.

Læs også: ’Castle Rock’ – Stephen King-serie med gennemborende creepy Bill Skarsgård og besættende potentiale

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold