Rebel Wilson undskylder for plus size-kommentar efter kritik

Rebel Wilson undskylder for plus size-kommentar efter kritik
Rebel Wilson
Foto: Lisa Maree Williams/Getty Images

For nylig kom Rebel Wilson (‘Bridesmaids’, ‘Pitch Perfect’) gevaldigt i modvind, efter hun havde været gæst i Ellen DeGeneres’ talkshow. I programmet fik Wilson sagt: »Jeg er stolt af at være den første plus size kvinde, der er stjernen i en romantisk komedie« med henvisning til den kommende ‘Isn’t It Romantic’.

Umiddelbart efter blev Wilson mødt af en storm af Twitter-kommentarer, der skosede hendes udtalelse og blandt andet gjorde hende opmærksom på, at der havde været adskillige eksempler før hende, som Queen Latifah og Mo’Nique. Flere af de brugere, der skrev til Wilson, blev efterfølgende blokeret af hende.

Wilson svarede også på nogle af kommentarerne, hvor hun blandt andet satte spørgsmålstegn ved, om de andre skuespillere egentlig var plus sized, da filmene blev indspillet, og hvorvidt det faktisk var romantiske komedier. Hun kaldte det hele en gråzone.

Herefter blandede Mo’Nique sig og skrev på sin Twitter direkte til Wilson: »Lad os ikke lade denne sag udviske vores talent igennem gråzoner og teknikaliteter. Brug et øjeblik på at lære historien ordenligt at kende. Lad være med at viske den ud! Jeg ønsker dig det bedste«.

Wilson trak herefter lidt i land med et svar til Mo’Nique: »Det var aldrig min intention at udviske nogle andres præstationer, og jeg forguder dig og Queen Latifah så meget. Jeg støtter alle plus sized kvinder og alt det positive, vi gør sammen«.

Wilson har siden fulgt op med et længere tweet, hvor hun siger undskyld til alle, der måtte føle sig ramt.

»Med hjælp fra nogle meget omsorgsfulde og gennemtænkte svar går det nu op for mig, at det, jeg sagde, ikke bare var forkert, men også gjorde mange ondt«, skriver hun. »At være en del af det problem jeg troede, jeg var med til at løse, gør det meget mere pinligt og svært at anderkende. Jeg blokerede folk på Twitter, fordi kritikken gjorde ondt på mig, men det er netop de mennesker, jeg bør lytte mere til. Igen, jeg er dybt ked af det«.

Læs også: Oscar-vinder Mo’Nique kræver Netflix-boykot på grund af lønforskel

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold