‘Sex Education’ vender tilbage med sæson 2 på Netflix

‘Sex Education’ vender tilbage med sæson 2 på Netflix
Asa Butterfield og Emma Mackey i 'Sex Education'.

Siden premieren i sidste måned er Netflix’ ungdomsserie ‘Sex Education’ blevet et (ifølge streamingtjenestens egen interne ratings) giganthit verden med op mod 40 millioner seere. Og det kalder naturligvis på en opfølgende sæson, der netop har fået grønt lys.

‘Sex Education’ har udmærket sig i vrimlen af genrebeslægtede serier ved sin forfriskende ærlige tilgang til sex i ungdomsårene med alt hvad der dertil hører af usikkerheder, skam og endeløs liderlighed. Krydret med identitetspolitik, en stærk feministisk nerve og et styks vidunderligt pågående psykologmor i form af storspillende Gillian Anderson (ja, teenager, din mor ved udmærket godt, at du onanerer. Og hun er ikke bleg for at tale om det!).

Serieskaber Laurie Nunn siger i en pressemeddelse:

»Modtagelsen af første sæson har været super spændende. Det er utroligt at se, hvordan folk over hele verden kan relatere til karakterer, der begyndte deres liv som ideer i mit hoved. Jeg er super taknemmelig for hver og en, der har taget sig tid til at se serien. Og jeg kan ikke vente med at fortsætte den fantastiske rejse«.

Gillian Anderson såvel som hovedrolleindehaver Asa Butterfield og resten af skolevennerne er alle klar til at vende tilbage i sæson to, hvis otte episoder forventes at lande på Netflix i 2020.

Læs også: ’Sex Education’: Ny Netflix-serie går forfriskende i kødet på stangliderlige highschool-unge

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af