George R.R. Martin om ‘Game of Thrones’-slutning: »Jeg synes ikke, det bør være den sidste sæson«

George R.R. Martin om ‘Game of Thrones’-slutning: »Jeg synes ikke, det bør være den sidste sæson«
George R. R. Martin
Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

Forfatteren til bogserien ‘A Song of Ice and Fire’, som ‘Game of Thrones’-serien bygger på, George R. R. Martin, har haft Westeros-universet tæt på livet lige siden 1996, da han udgav den første bog – og siden har HBO-serien, der i næste uge præsenterer sin ottende og sidste sæson, som bekendt halet bøgerne indenom.

Derfor er der heller ikke noget at sige til, at Martin har svært ved at sige farvel. Forfatteren taler ud om den bitre afsked i et interview med The Hollywood Reporter, der har fanget ham til verdenspremieren på den sidste sæson i New York:

»Jeg synes ikke, det bør være den sidste sæson. Men her er vi. Det føles, som om vi startede sidste uge. Har det varet længere end det? Tiden er fløjet afsted. Men det er spændende. Jeg ved, at det er slutningen, men det er ikke rigtigt slutningen for mig. Jeg er stadig dybt i gang med at skrive bøgerne. Vi har fem andre sequel-serier under udvikling. Jeg tror, jeg kommer til at hænge ud i Westeros, når alle andre er gået«.

Martin giver en smule information om den ‘Game of Thrones’-spinoff, der er længst fremme hos HBO.

»Optagelserne er ikke begyndt endnu, men det er meget tæt på«, siger forfatteren. »De har en fantastisk instruktør og et skønt cast. Jeg har fulgt tæt med. Jeg har krydset mine fingre. Den er anderledes. Den er bestemt meget anderledes. Den foregår tusinder af år i fortiden. Man ser en helt anden Westeros-æra. Ingen drager, ingen jerntrone, ingen King’s Landing. Det bliver interessant at se, hvad fans siger til det«.

Forfatteren tilføjer, at han stadig har tonsvis af idéer og karakterer gemt i ærmet.

»Jeg ville ønske, jeg var 30 år i stedet for 70. Så ville jeg have mere tid til at skrive mange, mange flere bøger omkring alle disse karakterer«.

Find hele vores ‘Game of Thrones’-optakt HER.

Læs også: Sophie Turner og Maisie Williams om ‘Game of Thrones’-farvel: »Det var en sæson fyldt med hjertesorger«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold