Kanyes Yeezy-fodboldstøvler får en skidt start – dømt ulovlige

Kanyes Yeezy-fodboldstøvler får en skidt start – dømt ulovlige

I går blev de første Yeezy-støvler til amerikansk fodbold – de såkaldte cleats – sat til salg i USA, og de markerer første skridt i den udvidelse af Yeezy-brandet, som Adidas tidligere har snakket om efter millionaftalen med Kanye West.

‘Yeezy 350 Cleat’ har dog fået en skidt start – i hvert fald hvis Adidas og Kanye havde håbet, at de kunne sætte deres præg på NFL – og det tyder det på, da de har sendt nogle par til forskellige professionelle spillere.

Ifølge ESPN fik DeAndre Hopkins fra Houston Texans nemlig en både på 6.000 dollars for at have skoene, som han netop havde fået af Adidas og Kanye, på i en kamp. Skoene bryder nemlig NFL’s regel, om at sko kun må have én farve på overdelen, og Yeezy-skoene er altså i det tofarvede turtle dove-design. Hopkins sagde, at han ikke har tænkt sig at spille i skoene igen – med mindre at Kanye betaler bøden.

Så må Adidas og Kanye West håbe, at det går bedre, når de – nok snart – slipper ‘Yeezy 750 Cleat’, der i hvert fald er ensfarvet og burde kunne klare et NFL-tjek.

Læs også: ‘Yeezy Season 4’ endte ikke som god reklame for Kanyes fodtøj

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af