Han Kjøbenhavn klar med stort Airwalk-samarbejde – sneakers og tøj

Han Kjøbenhavn klar med stort Airwalk-samarbejde – sneakers og tøj

Det har været et vildt år for Han Kjøbenhavn, hvor de to bagmænd Tim Faith Hancock og Jannik Wikkelsø Davidsen er gået hver til sit, men brandet samtidig har stået bag flere stærke samarbejde. Især det større og længerevarende Puma-collab imponerede (også Usain Bolt), og nu slutter brandet 2017 af med endnu et stærkt samarbejde, når mødet med Airwalk sættes til salg i morgen.

Igen er fodtøjet det naturlige omdrejningspunkt, og Han Kjøbenhavn har lavet et stærkt take på skate-brandets The One-sneaker. I tråd med tidens tand har Davidsen dekontrueret skoen, så især snøresystemet er blevet mere markant med de mange grå nuancer og geometriske former. Netop geometrien skaber en rød tråd til Han Kjøbenhavns Puma-samarbejde, hvilket er stærkt.

Kollektionen indeholder også tøj, som sorte og grønne t-shirts og sweatshirts samt et par sorte bukser.

I ægte skater-stil er en knælang faux fur-jakke dog kollektionens store statement. Den er både overraskende og helt perfekt til et samarbejde med et skate-brand som Airwalk.

Hele kollektionen kommer til salg i morgen i Han Kjøbenhavns butikker samt i deres webshop. I butikken i Aarhus vil kollektionen blive fejret med lidt drikkevarer mellem klokken 16 og 21.

Læs også: Årets ti bedste sneaker-modeller, som du stadig kan få fingre i

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.