Harry Styles skal sælge suits for Gucci – bliver frontfigur i ny kampagne

Mens man somme tider kan betvivle troværdigheden, når kendte ansigter bliver sendt i front for modehusenes kampagnefremstød, bliver manglen på troværdighed i hvert fald ikke tilfældet, når Gucci inden længe slipper en ny kampagne.

Med et billede af Harry Styles hånd og en hund samt to yderligere billeder fra et photoshoot har det italienske modehus netop afsløret på Instagram, at han bliver mærkets frontfigur i en ny tailoring-kampagne. Og det virker umiddelbart som et perfekt match.

Sangeren og skuespilleren, der har gjort det til sin ting at dyrke 70’er-looket med stærke jakkesæt – ofte ternede og blomstrede – og rockede støvler eller Gucci-loafers, har længe kastet sin kærlighed efter Alessandro Micheles maksimalistiske æstetik. Kærligheden har selvfølgelig været gengældt. Designeren Alessandro Michele skabte således en række unika-pieces til Harry Styles’ turné sidste år. Og Styles var også flere gange iklædt Gucci ved ‘Dunkirk’-promoveringen i sommer.

Vi glæder os derfor til at se resultatet af kampagnen, og hvor blomstret universet faktisk bliver. Men indtil da kan du se et par yderligere teaser-billeder nedenfor samt eksempler på Harry Styles klædt i Gucci.

Læs også: Fem tendenser der overtager modebilledet i 2018 – blandt andet futuristiske sneakers og trenchcoats

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay

Et opslag delt af Gucci (@gucci) den

Et opslag delt af Gucci (@gucci) den

Et opslag delt af Gucci (@gucci) den

Advertisement