Men Among Animals – sommervenlig guitarpop

Men Among Animals – sommervenlig guitarpop
5 6

Koncert

På trods af den fugtige varme skinnede eftermiddagssolen ikke over Roskilde Festival. Det gjorde dog ikke noget. For så snart Men Among Animals indtog scenen med deres solskinsrige guitarpop, glemte man hurtigt de manglende stråler fra oven og lod sig i stedet rive med af den ekstremt veloplagte og velspillende kvintets smittende sommermelodier.

Koncerten bød på enkelte nye numre, men ellers var materialet hentet fra debuten ‘Bad Times, All Gone’ fra 2007. Og herfra fik publikum blandt andet sidste års Barometer-hit ’Other Ways’, der henrykte med tamburin og Beach Boys-vokalharmonier. Forsanger Lasse Nielsen, hvis vokal minder unaturligt meget om Figurines’ Christian Hjelms, var iklædt Miami Vice-outfit i form af lyseblå skjorte og hvid blazer, og sommer-befængte elementer som hysterisk håndklap, bongotrommer og kække guitarstykker bidrog yderligere til stemningen.

‘Slow Years’ og ‘Zoo of Montreal’ fremstod begge som gedigne guitardrevne slagere, og midt i sidstnævnte fik bandet sågar selskab af en Blues Brothers-lignende hornsektion. Et cover af Talking Heads’ ‘Psycho Killer’ med tilhørende hvinende saxofon var prikken over i’et, og til slut stod det klart, at bandet i deres 45 minutter på scenen retmæssigt havde overtaget solens rolle som humørspreder.

Sponsoreret indhold
Queer-perle er »en af årets mest centrale film«
To af tidens største skuespiltalenter, Chloë Grace Moretz og Sasha Lane, viser deres værd i ‘The Miseducation of Cameron Post’. Find billetter her.
41Shadows