Ed Sheeran

Ed Sheeran er det nyeste skud på den britiske popstamme, og har allerede opnået stjernestatus i hjemlandet. Nu er turen kommet til Danmark, hvor debutalbummet ’+’ allerede får stor opmærksomhed.

Ed Sheeran har ikke haft en nem opvækst. Debuten handler om den rejse, Sheeran er gennemgået – fra teenageknøs til popidol. Briten hipsterkrydser hardcore britpop med spinkle hiphop-beats, mens han samtidig prøver at rappe sig igennem som et one man-boyband. På narko-, hjemløsheds- og prostitutionstragedien ’The A-team’ balancerer Sheeran på den rette side af smørpop-barometret, mens det tipper for ham på den meget sødladne ’Kiss Me’, som bliver domineret af trætte violiner. Og med ’U.N.I.’ og ’Lego House’ begår Sheeran en så mainstream poplyd, at det helt sikkert vil kaste et par hits af sig.

Sheeran kommer ud at et nærmest gigantisk britisk popkuld. Når han er singer/songwriter med sin guitar på ’Drunk’ minder han om Damian Rice, og når han rapper sig igennem popbaskeren ’Grade 8’ er det Craig David. Men netop de kunstnere er også meget anonyme radiostemmer, som aldrig sprænger rammerne. Det gør Sheeran heller ikke med ‘+’, som er forudsigeligt og teenage-ungt i sit udtryk. Dermed kradser Sheeran kun lidt i den overflade, som sikkert indeholder mere end det plus, han selv har givet sit første album.

Ed Sheeran. '+'. Album. Warner.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af