Hør nye album fra Toro y Moi og Waxahatchee før tid

Hør nye album fra Toro y Moi og Waxahatchee før tid

Der er stadig en uge, til de udkommer, men allerede i dag kan man streame Waxahatchee og Toro y Mois nye plader via NPR.

Amerikanske Katie Crutchfield, aka Waxahatchee, har forklaret om sit nye album, ‘Ivy Tripp’, med skramlet og melodiøs 90’er-rock: »Et løbende tema er, at stabilisere sig selv, når man er på et vaklende plan, og man skal huske sig selv på, at man i kontrol over situationen, selv om den ser overvældende ud«. Titlen er et ord, som Crutchfield selv har fundet på, og er et udtryk for ikke at kunne finde vej og være rodløs.

Toro y Moi (billedet) var med udgivelsen af ‘Causers of This’ tilbage i 2010, en af de væsentlige kræfter til at chillwave-genren steg i popularitet. Med en drømmende guitar tilsat et gedigent solskinsstrejf, flirter Chaz Bundick stadig med dansegulvet på sit fjerde album ‘What For?’, men søger til tider også mod et mere alternativt rock udtryk som på førstesinglen ‘Empty Nesters’.

Hør Waxahatchee ‘Ivy Tripp’ HER.

Hør Toro Y Moi ‘What For?’ HER.

Læs også: 16 koncerter du skal opleve i april

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold