Video: Danske König giver den som mall rats til ‘Uundværlig’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den dansksprogede duo König er klar deres nye single ‘Uundværlig’, der følger op på ‘Uanset’ og peger frem mod en kommende ep. Med følger ovenstående musikvideo.

Med nik til den danske 80’er-pop synger Christina König henover Emil Falks vuggende beats, mens hun fortæller om hjertesorger og den usikkerhed, det bringer med sig: »Videoen er et symbol på en uligevægtig relation mellem et par, hvor den ene er usikker på, hvor det bærer henad, og finder støtte og mod hos sine veninder til at gøre op med modparten og forlange et svar«, forklarer Christina König.

Musikvideoen kigger også mod fortiden. En 90’er-agtig MTV-stemning dominerer billedsiden med sin varme, støvede farvepalet og danserne i smækbukser og iturevne jeans, mens der bliver hængt ud i et storcenter for at fordrive tiden. Noget Christina König selv kender til: »Dengang var jeg også selv lidt af en mall rat, der hang ud i storcentre med mine veninder, når vi kedede os. Så videoen symboliserer også tiden som ung, hvor man prøver at finde sig selv«.

Læs også: Premiere: Hør Karl Williams melankolske ‘Placebo’ – første single fra hans debutalbum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af